top of page
shajan-jacob-ndBDatncNbA-unsplash.jpg

Services

Motorrijden is leuk, maar in het begin zeker niet makkelijk om te leren. Maar met behulp van goede faciliteiten en plezier tijdens de motorrijlessen, help ik jou je motorrijbewijs te halen. Door het bieden van hoge kwaliteit wil ik mij onderscheiden als gespecialiseerde motorrijschool.

Persoonlijk

Motorrijlessen vinden nooit plaats in een groep, maar door middel van één-op-één begeleiding. Hierdoor wordt de beschikbare tijd effectief benut en krijg je de volledige aandacht. Daarnaast kan ik de manier van instructie geven precies op jou afstemmen. Zo ben je gegarandeerd van kwalitatief goede motorrijlessen.

Maar soms is het ook fijn om tegelijk met iemand anders te lessen. Je kunt dan namelijk van elkaar leren. Echter ook dan zal er nooit met een grote groep gewerkt worden en ben je maximaal met twee personen.

Personal_1.jpeg

Je motorrijbewijs halen
 

Om je motorrijbewijs te halen, is allereerst je leeftijd van groot belang. Er wordt namelijk onderscheid gemaakt in verschillende categorieën motorrijbewijs (A1, A2, en A) en je leeftijd bepaalt met welke categorie jij kunt beginnen.

 

Meer info hierover kun je vinden via de website van de rijksoverheid:

Ongeacht de categorie, dien je in principe drie examens af te leggen:

1. Voertuigbeheersing (AVB)

2. Theorie examen

3. Verkeersdeelname (AVD)

Ook dien je een gezondheidsverklaring in te dienen bij het CBR.

Je theorie examen hoef je nog niet behaald te hebben om te kunnen beginnen met motorrijlessen. Eveneens voor het afleggen van het examen voertuigbeheersing is dit niet vereist. Ik adviseer echter wel om hier zo snel mogelijk mee te beginnen. Je hebt dit namelijk wel nodig voordat je het laatste examen verkeersdeelname kunt afleggen.

Meer gedetailleerde informatie is te vinden via de website van het CBR: 

Prijzen zijn beschikbaar op aanvraag. Ik werk bewust niet met lespakketten. In plaats daarvan wordt altijd gestart met een vrijblijvende proefles. Op basis daarvan krijg je een indicatie van het benodigde aantal motorrijlessen en de kosten die daarbij horen.

Nieuwsgierig geworden naar motorrijden en hoe ik je daarbij kan helpen?

Vraag dan meteen een proefles aan.

Bel via 06-15693016

of stuur een bericht via onderstaand formulier

De kosten van een proefles bedragen €55

Interesse in introductieles

Bedankt voor je bericht!

bottom of page