top of page

Over het bedrijf

Welkom bij motorrijschool XT. De motorrijschool in Maastricht, Heuvelland en omliggende omgeving waar je terecht kunt voor individuele begeleiding en een persoonlijke benadering voor het behalen van jouw motorrijbewijs. Motorrijden is mijn passie en dit probeer ik zo veel mogelijk te laten terugkomen in mijn lessen. Hieronder kun je lezen wie ik ben en waar mijn bevlogenheid voor motorrijden vandaan komt. Daarnaast kun je meer lezen over de samenwerking met motorrijschool Peter Waterval.

Xavier_1.jpeg

Xavier Troisfontaine

Ik ben sinds 2002 in het bezit van mijn motorrijbewijs, maar de liefde voor motoren zat er al op jongere leeftijd in. Als klein jongetje schreef ik samen met mijn moeder (want ik kon toen zelf nog niet schrijven) naar alle motorimporteurs in Nederland, om zo posters en folders te verzamelen van motoren. Ook mocht ik regelmatig bij mijn oom (Peter Waterval) mee achterop de motor voor dagtochtjes en weekenden. En zo is de liefde voor motorrijden in de jaren daarna alleen maar groter geworden en ben ik sinds 2002 zelf in het trotse bezit van mijn motorrijbewijs.

Sinds 2017 heb ik van mijn hobby mijn werk mogen maken en ben ik parttime begonnen met motorrijlessen te geven bij Peter. Vanaf juni 2021 heb ik de stap gemaakt om fulltime dit beroep uit te oefenen. Toen heb ik ook mijn eigen motorrijschool opgericht. Echter de nauwe samenwerking met Peter is wel blijven bestaan. In die zin vormen wij een soort van familiebedrijf.

Motorrijden biedt mij uitdaging en ontspanning tegelijk. Daarbij begeef ik mij zowel on- als offroad. De uitdaging om de machine te 'beheersen'. De uitdaging om soepel, vloeiend en plat door de bocht te gaan. De verrassing om nieuwe weggetjes en omgevingen te ontdekken. En ontspanning.. doordat ik even met niets anders bezig ben, behalve motorrijden. Dit alles hoop ik aan jou te kunnen overdragen wanneer je bij mij de opleiding komt volgen.

Peter Waterval

Peter is al decennia een begrip in de regio met zijn motorrijschool. Hij is diegene die mij de fijne kneepjes van het vak heeft bijgebracht. En ondanks dat ik in 2021 mijn eigen motorrijschool ben begonnen, is de nauwe samenwerking blijven bestaan.

 

Dankzij deze samenwerking kunnen wij continuïteit bieden. Mocht er bijvoorbeeld onverwacht een defect zijn aan de lesmotor, dan hoef jij je geen zorgen te maken dat de les niet door kan gaan. Er is dan altijd wel een andere motor beschikbaar. Daarnaast beschikken wij over verschillende soorten motoren, zodat er voor ieder persoon een geschikte motor is. Zo zijn wij in het bijzonder ook in staat motorrijlessen te verzorgen voor kleinere mensen. Wij hebben daarvoor een speciaal verlaagde motor.

Wel houden wij onze klanten gescheiden. Met andere woorden als jij bij mij begint met je opleiding begeleid ik jou ook tot aan je laatste examen. Enkel in het geval van uitzonderlijke situaties zou je les kunnen krijgen van Peter. Denk daarbij aan de situatie waarbij jij op examen moet en net de laatste les voor jouw examen raak ik verhinderd. In dat geval kan Peter mij vervangen en kan jouw les dus toch gewoon doorgaan. 

Wil je meer weten over Peter specifiek, klik hieronder om naar zijn website te gaan:

Peter_1.jpeg

Prijzen zijn beschikbaar op aanvraag. Ik werk bewust niet met lespakketten. In plaats daarvan wordt altijd gestart met een vrijblijvende proefles. Op basis daarvan krijg je een indicatie van het benodigde aantal motorrijlessen en de kosten die daarbij horen.

Nieuwsgierig geworden naar motorrijden en hoe ik je daarbij kan helpen?

Vraag dan meteen een proefles aan.

Bel via 06-15693016

of stuur een bericht via onderstaand formulier

De kosten van een proefles bedragen €55

Interesse in introductieles

Bedankt voor je bericht!

bottom of page